loading.gif
mobile-banner-bg

Milletimizin Talebi Bizim Politikamızdır

Milletimizin Talebi Bizim Politikamızdır
28 Mart 2022 - Pazartesi

İlçe teşkilatlarımızın danışma meclisleri tüm hızıyla devam ediyor. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepenin katılımıyla Fatih, Kartal, Gaziosmanpaşa, Şile, Çatalca, Sancaktepe, Güngören ve Bağcılar ilçe danışma meclislerimiz tamamlandı.

İlçe teşkilatlarımızın danışma meclisleri tüm hızıyla devam ediyor. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'nin katılımıyla; Fatih, Kartal, Gaziosmanpaşa, Şile, Çatalca, Sancaktepe, Güngören ve Bağcılar ilçe danışma meclislerimiz tamamlandı.

İlçe teşkilatlarımızın danışma meclisleri yoğun katılımla devam ediyor. Sancaktepe İlçe Danışma Meclisimize Genel Başkan Yardımcımız Binali Yıldırım da katıldı. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'nin teşrifleriyle Fatih, Kartal, Gaziosmanpaşa, Şile, Çatalca, Sancaktepe, Güngören ve Bağcılar ilçe danışma meclisi toplantılarımız gerçekleştirildi.

Danışma meclislerinde teşkilat mensuplarımıza hitap eden İl Başkanımız Kabaktepe, şunları söyledi;

6 AYDA 1.200 TEŞKİLAT PROGRAMI YAPTIK

20 yılda milletimize hizmette Türkiye’yi birden bine taşıyan parti, AK Parti'dir. Biz konuşup çalışmayanlardan, söz verip unutanlardan değiliz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; milletimizin talebi bizim politikamızdır. 20 yıldır, ülkemizin her köşesini üstün hizmetlerle tanıştırmamız, karşılaştığımız her sorunu kararlılıkla aşmamız; gelecek adına en büyük sözümüzdür. Hep başardık, yine başaracağız! Bizim anlatacak çok şeyimiz var! Sloganımız hiç değişmeyecek. Her zaman, herkesle, her yerde. Son altı ayda 1200 kez teşkilat programı yapmış bulunmaktayız. AK Parti her yerde ve herkesle birlikte hamdolsun. Böylesine büyük ve samimi bir kardeşlik hikayesi, hiç unutulmayacak. Hem ülkemizde hem de dünyada insan odaklı siyaset anlayışının savunucusu olacağız. dedi.

ESER SİYASETİN TEK ADRESİ AK PARTİ'DİR

Yine, yeniden kazanacak olan Türkiye'dir ve onun kalbi olan AK Parti'dir. Birleştirici ve kuşatıcı lideriyle AK Parti, her şehriyle hep beraber Türkiye olabilen ve Türkiye'nin geleceğini kuran partidir. 2023 zaferi milletiyle bütünleşmiş AK Parti'nin zaferi olacaktır. AK Parti kadroları olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve medeniyet değerlerimizin bilinciyle milletimize hizmet etme derdindeyiz. Çünkü eser siyasetinin tek adresi AK Parti’dir.