loading.gif
mobile-banner-bg

Ramazan’da Gönül Sofralarına Misafir Oluyoruz

Ramazan’da Gönül Sofralarına Misafir Oluyoruz
10 Nisan 2022 - Pazar

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ramazan ayında gönül sofralarına misafir olmaya devam ediyor. Ramazanın başladığı ilk günden beri ziyaretlerini sürdüren İl Başkanımız kimi zaman bir öğrenci evinde sahur yapıyor kimi zaman bir ailenin sofrasında orucun

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ramazan ayında gönül sofralarına misafir olmaya devam ediyor. Ramazanın başladığı ilk günden beri ziyaretlerini sürdüren İl Başkanımız kimi zaman bir öğrenci evinde sahur yapıyor kimi zaman bir ailenin sofrasında orucunu açıyor.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, ilk sahur programını gençlerle yaptı. Esenler’de ikamet eden üniversite öğrencilerinin evine misafir olan İl Başkanımız Kabaktepe kendi elleriyle menemen hazırladı. Tercihini soğanlı menemenden yana kullanan Kabaktepe, daha sonra hep birlikte sahur yapıp dua etti.

Hukuk ve mühendislik fakültelerinde okuyan öğrencilere derslerini sordu. Eğitimleriyle yakından ilgilendi. Samimi bir ortamda geçen sohbete öğrencilik anıları da eklenince renkli anlar yaşandı. Sahur programına AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Cem Çekerek ve Esenler İlçe Başkanımız Umut Özkan da eşlik etti.

İl Başkanımız Kabaktepe sonraki gün de Üsküdar’da bir ailenin iftar sofrasına misafir oldu. Aileyle birlikte orucunu açıp sohbet etti. Ardından teravih namazı için mahalle camine gitti. Burada da teravih namazının ardından cami cemaatiyle oturup çay sohbeti yaptı. İl Başkanımız Kabaktepe’ye İlçe Başkanımız Erdem Demir eşlik etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Beşiktaş’ta üniversite öğrencilerinin evinde yaptığı iftara da İl Başkanımız Kabaktepe eşlik etti.

İl Başkanımızın bir sonraki durağı da Beykoz oldu. Beykoz Soğuksu Mahallesi’nde bir ailenin iftar sofrasına misafir oldu. İl Başkanımız Kabaktepe’ye; İlçe Başkanımız Muhammet Hanefi Dilmaç ve Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın eşlik etti.

İl Başkanımız Kabaktepe’nin yanı sıra İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız İstanbul’un dört bir yanında vatandaşlarımızla gönül sofralarında buluşuyor. Kimi zaman bir sahur kimi zaman da bir iftar sofrasında vatandaşlarımızla bir araya gelen teşkilat mensuplarımız Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarını kesintisiz devam edecek.